Meciul zilei – 10.02.2019

Bilet realizat de bonus in 10 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Manchester City – Chelsea

Cel mai tare duel al acestei etape din campionatul Angliei va avea loc de la ora 18:00 intre Manchester City si Chelsea Londra, doua grupari cu aspiratii foarte mari care promit sa ne ofere un meci de cea mai buna calitate. Principala favorita in opinia caselor de pariuri este Manchester City, campiona din sezonul precedent va beneficia de avantajul terenului propriu si trebuie sa subliniem faptul ca in meciurile de acasa din Premier League cetatenii au obtinut 12 victorii din cele 13 meciuri.

De asemenea, trebuie sa va amintim ca jucatorii antrenati de Joseph Guardiola au cea mai productiva ofensiva din campionatul Angliei si va intalni o adversara care trece printr-o perioada dificila. In precedentele trei deplasari Chelsea a suferit trei esecuri fara sa marcheze nici un gol, iar pentru managerul Maurizio Sarri va fi foarte dificil sa isi motiveze jucatorii. Marele absent al acestui derby este chiar capitanul cetatenilor, Vincent Kompany, experienta acestuia ar reprezenta un mare avantaj pentru defensiva celor de la Manchester City.

In turul campionatului Chelsea s-a impus cu scorul de 2-0, dar in Supercupa Angliei Manchester City a castigat cu acelasi scor, deci este foarte posibil sa asistam la un nou succes al trupei antrenate de Joseph Guardiola. Pentru acest pronostic pariorii vor primi cota 1.50, insa acest meci merita oricum urmarit deoarece veti avea prilejul sa vizionati cativa dintre cei mai valorosi fotbalisti din Premier League.