Meciul zilei – 10.03.2019

Bilet realizat de bonus in 10 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Arsenal – Manchester United

Premier League este una dintre cele mai vizionate competitii din lume, iar in aceasta etapa Arsenal Londra si Manchester United se vor intalni in derby-ul etapei. Ambele formatii inca evolueaza in cupele europene, dar moralul echipei londoneze a fost afectat de infrangerea suferita in Europa League. Chiar daca este este formatia gazda, Arsenal Londra nu a trecut inca peste esecul cu 3-1 suferit pe terenul celor de la Rennes, o infrangere care diminueaza semnificativ sansele tunarilor de a se califica in faza urmatoare a competitiei.

Si Manchester United a intalnit o echipa franceza, insa adversara diavolilor a fost chiar PSG, campioana din Ligue 1, iar Manchester United a reusit o victorie surprinzatoare la Paris si a reusit sa se califice in sferturile UEFA Champions League. Acest succes va consolida incredera jucatorilor antrenati de Ole Gunnar Solskjaer, un manager care a reusit sa imbunatateasca semnificativ rezultatele gruparii de pe Old Trafford.

Ultima confruntare dintre cele doua adversare a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, intr-o partida din Cupa Angliei care a fost castigata de Manchester United cu scorul de 3-1 tot pe terenul celor de la Arsenal. Speram ca meciul de astazi sa fie la fel de spectaculos, iar pentru cei care doresc sa parieze sugeram varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.60 deoarece Manchester United traverseaza o perioada excelenta.