Meciul zilei – 10.04.2019

Bilet realizat de bonus in 10 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Ajax Amsterdam – Juventus Torino

Calificarea in sferturile de finala reprezinta pentru Ajax Amsterdam sansa de a se apropia de un nou titlu de campioana a Europei, insa pana la marea finala lancierii trebuie sa treaca si de Juventus Torino, una dintre favoritele la castigarea trofeului. In runda precedenta Ajax a demonstrat ca este mai mult decat o formatie tanara si ambitioasa, trupa pregatita de Erik ten Hag a eliminat pe Real Madrid, castigatoarea ultimelor 3 editii.

Eliminarea galacticilor poate fi explicata si datorita modificarilor care au aparut la aceasta echipa, transferul lui Cristiano Ronaldo a fost considerata cea mai importanta mutare din ultima vara iar acum Juventus are la dispozitie unul dintre cei mai buni jucatori din istoria fotbalului. Starul portughez a lipsit in ultimele meciuri disputate de Juventus, dar specialistii se asteapta ca Massimiliano Allegri sa il foloseasca cel putin pe finalul intalnirii.

Va mai amintim ca in palmaresul sau Cristiano Ronaldo are 5 trofee UEFA Champions League, in timp ce clubul Juventus are doar doua trofee de campioana a Europei. Ultimul succes al torinezilor a fost obtinut in 1996 intr-o finala in care adversara a fost chiar Ajax Amsterdam, iar castigatoarea trofeului s-a decis dupa loviturile de departajare. Casele de pariuri acorda cota 2.30 pentru un succes al italienilor dar sa nu uitam ca aceasta este prima mansa, iar Ajax poate intoarce soarta calificarii.