Meciul zilei – 10.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

FC Porto vs Benfica (10.05.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Derby-ul acestui final de sezon in Portuguese Liga le va pune fata in fata pe FC Porto si Benfica, ultimele doua campioane din Portugalia. Meciul nu are nici o miza, ambele echipe stiind deja pe ce loc vor fi clasate la finalul sezonului.
De patru ori s-au intalnit cele doua echipe in acest sezon. Benfica a avut castig de cauza in campionat, eliminand-o pe Porto si din Cupa Portugaliei si din Cupa Ligii.
FC Porto Benfica
FC Porto mai poate spala din esecurile acestui sezon printr-o victorie in fata marii rivale. La altceva nu se mai pot astepta gazdele de la acest sezon, fiind siguri ca vor incheia pe locul trei in Portugalia si la sfarsitul acestei ultime etape de campionat. FC Porto are 58 de puncte si un golaveraj de 55-24, fiind departe de Sporting, locul doi, neincapand vorba de lupta la titlu in acest sezon. Benfica Lisabona e campioana in Portugalia dupa patru ani de pauza, castigand detasat titlul. Vulturii au 74 de puncte si un golaveraj de 57-16, avand cel mai bun atac si cea mai solida defensiva din liga. O singura data au pierdut oaspetii in aceasta stagiune. Din 14 deplasari sustinute, Cardozo si compania au obtinut 35 de puncte, fiind lideri si la acest capitol in Portugalia.
Pariuri FC Porto vs Benfica
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.80

  • Ne asteptam la un derby de toata frumusetea in aceasta seara, cu goluri si de-o parte si de alta, mai ales ca orgoliile sunt mari si plus de asta nici una din echipe nu simte nici o presiune, ambele fiind sigure unde vor incheia campionatul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,