Meciul zilei – 10.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Wexford vs Cork City (10.07.2016) – ora 19:00
meciul zilei2Duminica avem un singur meci programat in Irlanda Premier Division, iar Wexford si Cork City vor fi puse fata in fata de la ora 19:00. Partida face parte din cea de-a 18-a etapa a campionatului, oaspetii fiind clar favoriti.
Wexford
Cork City
Wexford are un obiectiv clar pentru aceasta stagiune, si anume ramanerea in prima liga din Irlanda. Momentan situatia nu este tocmai roz, gazdele fiind pe locul 11, loc care joaca barajul la final de stagiune. Wexford a adunat 12 puncte in 17 partide, iar golaverajul de 18-33 nu este deloc de laudat, cu o medie de aproape doua goluri primite pe meci pana acum.Cork City se afla la polul opus, pe pozitia secunda din Irlanda, cu 37 de puncte. Oaspetii nu au emotii prea mari, fiind la sase puncte peste Derry City, echipa de pe locul trei. La titlu e greu de sperat, dat fiind faptul ca sunt noua puncte pana la liderul Dundalk. Ce-i drept, Cork City are si doua meciuri in minus, asa ca daca le-ar castiga ar reveni aproape de pozitia fruntasa.
Pariuri – Wexford vs Cork City
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.40

  • Fara sa riscam prea mult, am ales sa mergem pe un pariu simplu, si anume pe victoria celor de la Cork City, echipa net superioara cam din toate punctele de vedere la ora actuala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,