Meciul zilei – 10.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Mallorca vs Las Palmas (10.09.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Miercuri seara de la ora 23:00, ora Romaniei, va avea loc ultimul meci de pe lista celor din Cupa Spaniei, Mallorca urmand sa dea piept cu Las Palmas, ambele tabere venind din Segunda Division.
Numai anul acesta cele doua s-au intalnit de trei ori. S-au inregistrat doua remize si o victorie a Mallorcai.
Mallorca Las Palmas
Mallorca nu are un inceput bun de sezon mai deloc, dovada ca dupa trei etape scurse din campionat echipa a reusit sa obtina un singur punct, avand si un golaveraj rusinos de 3-6. Mallorca a marcat in toate cele trei partide, insa defensiva a fost punctul slab. Desi se afla intr-o forma slaba, echipa gazda porneste cu prima sansa cand vine vorba de pariuri, avand o cota de 2.25 in acest moment. Las Palmas de partea cealalta a baricadei se afla pe val. Dupa evolutiile bune din amicale, echipa a inceput in forta si campania din liga secunda spaniola, avand doua victorii si un egal in primele trei runde, acesta din urma chiar in fata Mallorcai pe acest teren. Las Palmas tinteste catre promovare si se bazeaza atat pe ofensiva, cat si pe aparare. Golaverajul oaspetilor este de 6-1 dupa trei etape in campionat.
Pariuri Mallorca vs Las Palmas
Info pariuri sportive: X2 @ 1.67

  • Mallorca se afla intr-o forma dezastruoasa, iar noi ne asteptam ca diferenta dintre ea si Las Palmas sa se vada pe tabela de marcaj. Astfel, mizam pe faptul ca echipa vizitatoare nu va pierde acest joc, cota fiind foarte atractiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,