Meciul zilei – 11.04.2019

Bilet realizat de bonus in 11 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Arsenal – Napoli

Cel mai echilibrat duel din sferturile de finala Europa League va avea loc la Londra intre Arsenal si Napoli, doua dintre favoritele la castigarea trofeului in acest an. Gazdele de la Arsenal au evoluat de la inceputul sezonului in Europa League si au obtinut pe teren propriu 4 victorii si un rezultat de egalitate cu Sporting Lisabona, in timp ce italienii de la Napoli au participat in grupele Champions League si au terminat pe pozitia a treia desi au suferit o singura infrangere.

Acel esec inregistrat de napoletani a fost tot in deplasare la o echipa din Premier League, Liverpool reusind sa se impuna la limita cu scorul de 1-0. Mai trebuie adaugat faptul ca Napoli nu mai are un obiectiv clar in Serie A si eforturile trupei pregatite de Carlo Ancelotti se vor indrepta de acum mai mult spre partidele din Europa League.

Din lotul oaspetilor nu este nici jucator important care sa fie indisponibil, deci Napoli va evolua cu cea mai buna formula pentru a incerca sa obtina un rezultat avantajos in vederea calificarii. Cele doua echipe s-au mai intalnit in 2013 in grupele Champions League si atunci fiecare formatie a castigat partida de pe teren propriu cu scorul de 2-0, deci pentru pariori cel mai indicat pronostic poate fi varianta de sub 2.5 goluri inscrise care este cotata cu 2.10 deoarece ne asteptam la o diferenta mica de scor.