Meciul zilei – 11.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Latina vs Bari (11.06.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Cel mai tare meci al zilei de azi, miercuri, 11 Iunie, vine din Italia Serie B, acolo unde Latina si Bari vor fi puse fata in fata in play-off-ul de promovare in prima liga italiana.
In tur cele doua au remizat 2-2 la Bari, iar prima sansa la calificare o au gazdele in momentul de fata, datorita golurilor inscrise in deplasare.
LatinaBari
Latina e favorita la calificarea in finala play-off-ului, dupa cum am spus, dar si usor favorita la castigarea meciului. Gazdele au nevoie de victorie sau de 0-0 si 1-1 pentru a merge mai departe. Latina a fost deja calificata in semifinalele play-off-ului, spre deosebire de Bari, care a mai jucat un tur inainte. O singura data au castigat gazdele in ultimele patru partide jucate acasa.Bari, dupa cum am spus, a fost nevoita sa treaca si de faza sferturilor de finala pentru a ajunge in aceasta runda, echipa oaspete eliminand-o pe Crotone cu 3-0 intr-o singura mansa. Oaspetii au motive bune sa spere la calificarea in finala, avand in vedere ca in ultimele sapte deplasari au reusit sa se impua de sase ori, pierzand o singura data.
Pariuri Latina vs Bari 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.62

  • Bari a avut o a doua parte a sezonului de senzatie, iar noi ne asteptam sa plece cu cel putin un egal de la aceasta partida, mai ales ca in mod sigur echipa va juca la victorie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,