Meciul zilei – 11.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Cruzeiro vs Atletico-PR (12.07.2016) – ora 02:00
meciul zilei2Desi are loc pe 12 Iunie, meciul este programat totusi imediat dupa miezul noptii si tocmai de aceea l-am incadrat la data de 11 Iunie. Cruzeiro si Atletico-PR se vor intalni de la ora 02:00 in cea de-a 14-a etapa din campionatul Braziliei.
Cruzeiro
Atletico-PR
Cruzeiro vine dupa doua etape modeste, in care a castigat un singur punct. Echipa a ajuns astfel pe locul 15, cu 15 puncte dupa 13 etape scurse, doar golaverajul fiind cel care o tine in afara zonei de retrogradare. In orice caz, golaverajul este unul negativ, 18-20, cu probleme serioase in defensiva. Doar doua echipe au incasat mai multe goluri pana acum in prima liga din Brazilia.De cealalta parte se afla Atletico-PR, echipa din prima jumatate a clasamentului, cu pretentii ceva mai mari. Oaspetii ocupa pozitia a saptea momentan, cu 20 de puncte si un golaveraj de 13-14, marea problema fiind atacul. O victorie i-ar apropia pe acestia de podium si nu trebuie omisa cresterea de forma din ultimele saptamani. Atletico a castigat zece puncte in ultimele cinci etape.
Pariuri – Cruzeiro vs Atletico-PR
Info pariuri sportive X2 @ 1.94

  • Am ales sa riscam ceva mai mult cu acest pariu, asa ca mizam pe cel putin un egal scos de oaspeti marti noapte. Echipa este intr-o perioada mult mai buna decat adversara ei, plus ca si cota este foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

 

Tags: ,