Meciul zilei – 12.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 February, 2016. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs FC Porto (12.02.2016) – ora 22:30
meciul zilei2Fara doar si poate, cel mai atractiv meci programat astazi vine din Portugalia Primeira Liga, acolo unde Benfica Lisabona va primi vizita rivalilor de la FC Poto. Lovitura de start va fi data la ora 22:30, ora Romaniei, iar meciul deschide etapa 22.
BenficaFC Porto
Benfica e pe cai mari, cu punctaj maxim obtinut in ultimele cinci etape de campionat. Echipa s-a asezat la carma clasamentului dupa etapa trecuta, avand 52 de puncte, la fel ca rivalii de la Sporting, dar cu un golaveraj mai bun, 59-14. Benfica se lauda cu cel mai puternic atac din campionat, avand alaturi de alte trei echipe si cea mai buna defensiva din Primeira Liga.FC Porto se numara si ea printre cele patru echipe cu defensiva de fier la ora actuala. Echipa oaspete insa nu traverseaza cea mai buna perioada a ei, iar dupa 21 de runde scurse ocupa doar locul trei. Porto are 46 de puncte, sase in minus fata de Benfica si Sporting, marcand aproximativ doua goluri pe meci in medie. FC Porto a castigat meciul tur, 1-0 acasa.
Pariuri – Benfica vs FC Porto 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.95

  • Ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti la acest mare derby al Portugaliei. Desi ambele tabere au defensive de fier, e totusi un meci crucial pentru cele doua, asa ca probabil vor forta victoria aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,