Meciul zilei – 12.02.2019

Bilet realizat de bonus in 12 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

AS Roma – FC Porto

Dupa o pauza de cateva luni astazi vor reincepe partidele din UEFA Champions League, iar pentru pariori am pregatit un pronostic din confruntarea dintre AS Roma si FC Porto. Cele doua formatii se vor intalni pe Stadio Olimpico din Roma in prima mansa a optimiilor de finala, iar pentru gruparea italiana acest meci reprezinta o sansa foarte buna de a obtine un avantaj in vederea calificarii in sferturi.

Gazdele de astazi au un moral foarte bun dupa victoria din etapa precedenta in care fotbalistii pregatiti de Eusebio Di Francesco au castigat in deplasare la Chievo Verona cu scorul de 3-0. In acest timp FC Porto nu a obtinut rezultate foarte incurajatoare, oaspetii de astazi au inregistrat doua rezultate de egalitate in deplasarile de la Guimaraes si Moreirense, iar avantajul fata de celelalte contra-candiadte din campionatul portughez s-a diminuat la 2 puncte. Mai trebuie sa specificam faptul ca FC Porto a fost deja eliminata din Cupa Ligii Portugaliei, deci presiunea pe jucatorii antrenati de Sergio Conceicao este foarte mare in acest moment.

Vom mai preciza faptul ca fotbalistii de la AS Roma au mai multa experienta in fazele finale ale acestei competitii, in sezonul precedent gruparea din capitala Italiei a ajuns pana in faza semifinalelor iar astazi ne asteptam la victorie a romanilor care este cotata cu 2.05, un pronostic foarte generos avand in vedere diferentele dintre cele doua formatii.