Meciul zilei – 12.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 11 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

West Brom vs Chelsea (12.05.2017) – ora 22:00
meciul zilei2West Brom si Chelsea se intalnesc in cel de-al doilea meci programat vineri seara in Premier League. Acesta pare sa fie capul de afis al zilei de vineri, iar fluierul de start va fi auzit la ora 22:00, ora Romaniei.
West Brom
Chelsea
West Brom este cea mai iesita din forma echipa a momentului in Premier League, castigand un singur punct in precedentele cinci etape. Chiar si asa, echipa nu a picat in clasament, fiind tot pe locul opt, cu 45 de puncte si un golaveraj de 41-45. Matematic vorbind, WBA nu mai poate urca in clasament.Chelsea este liderul detasat din Premier League si castigarea titlului ramane doar o chestiune de timp. Londonezii au 84 de puncte, sapte in plus fata de Tottenham, ambele candidate la titlu avand inca trei meciuri de disputat. O victorie aici le-ar aduce titlul albastrilor din punct de vedere matematic.
Pariuri –  West Brom vs Chelsea
Info pariuri sportive  2 @ 1.37

  • Mergem pe mana lui Chelsea in aceasta partida, avand in vedere ca victoria ii aduce titlul din punct de vedere matematic, plus ca West Brom este intr-o forma dezastruoasa.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!