Meciul zilei – 12.05.2019

Bilet realizat de bonus in 12 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

AS Roma – Juventus Torino

Cel mai tare meci al acestei etape din Serie A va avea loc pe Stadio Olimpico acolo unde AS Roma va intalni campioana Juventus Torino incepand de la ora 21:30. In acest final de sezon doar AS Roma mai are o motivatie suficient de puternica pentru a castiga cele 3 puncte deoarece gruparea din capitala Italiei se afla inaintea acestei etape pe pozitia a sasea, la egalitate cu AC Milan.

Obiectivul principal al echipei antrenate de Claudio Ranieri este o calificare in UEFA Champions League, iar diferenta de 3 puncte fata de primele 4 clasate poate fi recuperata daca AS Roma se va impune in partida de astazi. In formatia torineza nu exista o presiune atat de mare, Juvents este deja confirmata campioana a Italiei, iar antrenorul Massimiliano Allegri poate testa noi strategii de joc pe acest final de sezon.

In ultimele partide Juventus nu a evoluat la maximul de potential si nici in meciul de astazi nu trebuie sa ne asteptam ca vedetele oaspetilor sa joace la cel mai inalt nivel, chiar daca Juventus nu a mai castigat in deplasare la AS Roma din 2012. In concluzie, trebuie sa ne asteptam la un meci echilibrat in care cel mai indicat pronostic este varianta sub 2.5 goluri cotata cu 2.00 si in care AS Roma ar trebui sa atace mai mult.