Meciul zilei – 12.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Salzburg vs FK Liepaja (12.07.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale acestei runde de preliminarii in Champions League va avea loc marti seara de la ora 21:30. Red Bull Salzburg si FK Liepaja vor fi adversare, iar austriecii sunt mari favoriti.
Salzburg
FK Liepaja
Salzburg nu pare sa mai aiba chiar aceeasi forta de acum doi ani de zile, cand emitea pretentii in Europa League, insa ramane o echipa solida, net superioara adversarilor de marti. Austriecii au sustinut cinci amicale in aceasta vara. Au inceput cu un esec, insa au urmat apoi trei victorii si un egal, ofensiva intrandu-si usor-usor in ritmul obisnuit.FK Liepaja este campioana Letoniei si are avantajul de a se afla in plin campionat, cu meciuri oficiale in picioare. Echipa a aratat o forma buna in ultimele saptamani, dovada ca a inregistrat trei succese si un egal in ultimele patru etape de campionat. Oaspetii au fost eliminati de Salzburg si in 2011, din Europa League, 1-4 la general.
Pariuri – Salzburg vs FK Liepaja
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.33

  • Realistic vorbind, putem spune ca Salzburg are cateva clase peste adversarii de marti seara, asa ca ne asteptam sa impuna fara emotii si sa preia avantajul pe tabela inca din prima repriza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,