Meciul zilei – 12.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

RNK Split vs Lok. Zagreb (12.09.2014) – ora 19:00
meciul zilei2RNK Split si Lokomotiv Zagreb vor fi adversare vineri seara de la ora 19:00 in meciul de deschidere al etapei cu numarul opt din Croatia 1 HNL. Cotele sunt foarte echilibrate, gazdele avand usor prima sansa.
De cinci ori s-au intalnit cele doua tabere din 2013 pana acum. Fiecare a bifat cate o victorie acasa, la care se adauga si trei rezultate de egalitate.
RNK Split Lok. Zagreb
RNK Split se prezinta la aceasta partida dupa cinci etape foarte modeste, cu o victorie, un egal si trei infrangeri, ajungand prima deasupra liniei de plutire. Gazdele au doar opt puncte dupa sapte etape si nu se pot lauda nici cu golaverajul de 7-9. Dupa trei meciuri jucate pe teren propriu, echipa gazda a oferit de toate, si anume un succes, un egal si o infrangere. Lokomotiv Zagreb este echipa intr-o forma mai buna, insa chiar si asa este vazuta cu sansa a doua la pariuri. Oaspetii au noua puncte dupa sapte etape in care au bifat trei victorii si patru esecuri. Oaspetii au un golaveraj de 15-16, marcandu-se in medie peste patru goluri pe meci in partidele lor de pana acum. Doua victorii si doua esecuri are echipa din capitala in patru deplasari.
Pariuri RNK Split vs Lok. Zagreb
Info pariuri sportive: Peste 0.5 goluri in repriza 1 @ 1.36

  • Lok. Zagreb a oferit meciuri cu multe goluri in primele etape, marcandu-se in medie chiar peste patru goluri pe partida. RNK Split nu este la fel de deschisa, insa medie golurilor pe meci este de peste 2.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,