Meciul zilei – 13.01.2019

Bilet realizat de bonus in 13 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tottenham – Manchester United

Dupa demiterea lui Jose Mourinho si numirea lui Ole Gunnar Solskjaer la conducerea celor de la Manchester United, jocul diavolilor de pe Old Trafford s-a imbunatatit si au fost castigate toate cele 5 meciuri in care tehnicianul norvegian a stat pe banca tehnica. Abilitatile manageriale detinute de Ole Gunnar Solskjaer vor fi testate in aceasta seara in care Manchester United se va deplasa pe terenul celor de la Tottenham, o adversara mult mai puternica decat precedentele 5 echipe intalnite.

La fel ca si Manchester United, Tottenham traverseaza o perioada favorabila, cu exceptia infrangerii surprizatore suferite pe teren propriu in meciul cu Wolves, jucatorii lui Mauricio Pochettino au obtinut rezultate foarte bune si se afla in acest moment pe pozitia a treia din Premier League, la 10 puncte diferenta de Manchester United care ocupa pozitia a sasea. Tottenham este singura formatie din prima divizie engleza care nu a inregistrat inca nici un rezultat de egalitate si mai trebuie sa amintim faptul ca Manchester United a reusit doar 5 victorii in deplasarile din Premier League.

Probabil ca fanii celor de la Manchester United se astepta la rezultate mai bune cu noul antrenor, dar nu trebuie omis faptul ca in confrutnarea recenta dintre cele doua formatii Tottenham s-a impus categoric cu scorul de 3-0. Cea mai inspirata alegere pentru pariori in acest meci poate fi optiunea de peste 2.5 goluri marcate, un pronostic care este cotat cu 1.60 si are sanse foarte mari de castig avand in vedere forta ofensiva a celor doua echipe.