Meciul zilei – 13.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Lazio vs AC Milan (13.02.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Etapa cu numarul 24 din Italia Serie A se va incheia cu un super duel, diseara de la ora 21:45. Mai exact, Lazio si AC Milan, doua formatii care lupta pentru un loc de Europa League, vor fi puse fata in fata.
Lazio AC Milan
Lazio a fost destul de oscilanta in campania curenta, iar acest lucru a costat-o de multe ori. Trupa din capitala este pe locul sase in mometul de fata, dar cu o victorie ar urma sa revina pe pozitia a patra. Stefan Radu si compania au 43 de puncte si un golaveraj de 41-27, deloc rau am putea spune. AC Milan a spart gheata etapa trecuta, castigand cu 1-0 pe terenul Bolognei si intrerupand astfel o serie de rezultate slabe. Echipa de pe San Siro este doar a saptea in clasament, cu 40 de puncte si un golaveraj de 33-27. Obiectivul a ramas un loc de Europa League, sansele la podium fiind foarte mici in acest moment.
Pariuri – Lazio vs AC Milan 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.79

  • Fiind un meci crucial pentru ambele tabere, ne asteptam ca cele doua protagoniste sa forteze victoria si speram sa vedem goluri si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: