Meciul zilei – 13.03.2019

Bilet realizat de bonus in 13 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Bayern Munchen – Liverpool

Al treilea duel din optimile Champions League in care avem o echipa engleza si alta germana va fi si cea mai interesanta confruntare a zilei deoarece Bayern Munchen si Liverpool sunt doua formatii asemanatoare ca valoare si ca stil de joc. Ambele grupari se lupta pentru titlu in campionatul intern, dar in acelasi timp, vizeaza o performanta cat mai importanta si pe plan european.

Inainte de cele 4 trofee castigate de Real Madrid si editia din 2015 care a fost castgata de FC Barcelona, Bayern Munchen este ultima echipa din afara Spaniei care a reusit sa cucereasca trofeul UEFA Champions League intr-o finala cu marea rivala, Borussia Dortmund. Sansele ca echipa bavareza sa reuseasca din nou sa cucereasca acest trofeu nu sunt foarte mari deoarece mai sunt si alte echipe puternice aflate in competitie, iar in celelalte meciuri din optimi echipele germane nu au reusit nici o victorie impotriva adversarelor din Anglia.

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca Liverpool este pregatita de un antrenor german, Jurgen Klopp fiind un tehnician care prefera jocul ofensiv si direct. Avand in vedere faptul ca in cea mai recenta etapa cele doua formatii au marcat impreuna 10 goluri trebuie sa ne asteptam la un meci spectaculos, iar varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.75 poate aduce pariorilor un venit suplimentar.