Meciul zilei – 13.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Everton vs Arsenal  (13.12.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Atractia principala de astazi, 13 Decembrie, o reprezinta meciul de pe Goodison Park dintre Everton si Arsenal. Caramelele pornesc ca outsideri la pariuri, lucru firesc, mai ales dupa rezultatele din ultimele saptamani.
Everton Arsenal
Everton incepuse bine aceasta stagiune, insa n-a reusit sa tina pasul. La ora actuala, trupa de pe Goodison are 20 de puncte si un golveraj de 19-19, castigand doar doua puncte in ultimele cinci runde. Gazdele n-au pierdut in ultimele patru meciuri pe propria arena, bifand o victorie si trei egaluri. Arsenal a castigat ulimul meci pe terenul lui Everton, scor 2-0 in luna Martie a acestui an. Elevii lui Wenger par sa lupte pentru titlu anul acesta, fiind pe locul doi momentan, cu 34 de puncte, trei in minus fata de Chelsea si in plus fata de Liverpool. De pe 14 August n-au mai pierdut gazdele un meci de campionat.
Pariuri – Everton vs Arsenal 
Info pariuri sportive Everton +1.0 HA @ 1.51

  • Everton vine dupa cinci etape fara victorie, insa se mobilizeaza bine in situatii de genul acesta, contra unei echipe mai bine cotate. Plus de asta, gazdele au si fanii in spate. Daca Everton pierde la fix un gol, miza va fi returnata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,