Meciul zilei – 14.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Augsburg vs Schalke (14.03.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Meciul zilei de azi, vineri 14 Martie, l-am ales din Germania Bundesliga, mai exact am ales meciul de deschidere al etapei cu numarul 25, Augsburg urmand sa primeasca vizita lui Schalke de la ora 21:30.
Meciul tur a fost castigat fara drept de apel de catre Schalke, scor 4-1, insa de atunci Augsburg a cunoscut o crestere impresionanta.
AugsburgSchalke
Formatia gazda poate fi catalogata drept revelatia acestui retur de Bundesliga, urcand de deasupra zonei fierbinti pana pe locul sase in acest moment, loc ce duce in Europa League. Augsburg a ajuns la un golaveraj pozitiv, de 37-34, si are 38 de puncte in dreptul ei. Orice meci conteaza enorm, avand in vedere ca cinci formatii se lupta pentru pozitiile 5 si 6. Nu ar fi deloc o surpriza ca Augsburg sa scoata un rezultat bun.De partea cealalta a baricadei se afla Schalke 04, echipa oaspete cunoscand o scadere vizibila dupa inceputul in forma cu patru victorii in patru meciuri din retur. Schalke se mentine totusi pe locul patru, 44 de puncte, la egalitate cu Leverkusen, echipa care incheie podiumul, si la patru puncte de Dortmund, ocupanta locului secund. Cele cinci puncte peste urmatoarea clasata le asigura oaspetilor o oarecare liniste.
Pariuri Augsburg vs Schalke 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.57

  • In ciuda faptului ca Augsburg are un retur impresionant, ne asteptam ca Schalke sa nu cedeze in acest meci, unul decisiv chiar, sa se intoarca cu cel putin un punct acasa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,