Meciul zilei – 14.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 14 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs FC Porto (14.03.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Juventus si FC Porto se intalnesc in celalalt meci al serii programat in UEFA Champions League. Calificarea este aproape jucata dupa ce italienii au castigat cu 2-0 in deplasarea de acum trei saptamani.
Juventus FC Porto
Fara infrangere in acest sezon pe teren propriu, Juventus este 99% calificata, fiind greu de crezut ca va pierde aici la doua sau mai multe goluri diferenta. Torinezii traverseaza o perioada buna si nu au adversar nici anul acesta in cursa pentru titlu din Italia. Cota pentru 1 solist este destul de interesanta, intr-o usoara crestere in ultimele 24 de ore. FC Porto a marcat de 11 ori in ultimele doua meciuri, fara sa primeasca gol. Echipa lupta cot la cot cu Benfica pentru titlu in Portugalia, acela fiind si obiectivul principal din acest sezon. Probabil oaspetii s-au resemnat dupa rezultatul din tur, desi FC Porto vine dupa patru succese in deplasare, toate in campionat, in fata unor adversari mai slab cotati.
Pariuri – Juventus vs FC Porto
Info pariuri sportive 1 @ 1.70

  • Juventus este intr-o perioada impresionanta si poate fi considerata superioara la orice capitol. Ne asteptam la un nou succes al italienilor diseara, cota fiind foarte interesanta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: