Meciul zilei – 14.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Portugalia vs IslandaΒ (14.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Meciul zilei de astazi la EURO 2016 este cel de la ora 22:00, Portugalia si Islanda urmand sa fie puse fata in fata. Partida va incheia practic prima etapa din faza grupelor. Asa cum era de asteptat, Ronaldo si ai lui sunt favoriti la pariuri, dar nu numai.
Portugalia
Islanda
Dupa ce au castigat ultimul amical de o maniera categorica, scor 7-0 vs Estonia, portughezii au un moral bun aici. Grupa cu Islanda, Austria si Ungaria nu pare sa fie una foarte complicata, insa un pas gresit aici ar putea conta destul de mult in cursa calificarii. Portugalia are un lot superior valoric si din mai toate punctele de vedere, cu jucatori precum Pepe, Moutinho, Ronaldo, Nani sau Quaresma. Islanda a surprins pe toata lumea in calificarile la EURO 2016, acolo unde parea de neoprit la un moment dat, trecand lejer de Olanda, atat in tur, cat si in retur. Islandezilor li s-a mai consumat din benzina in ultimele luni, iar dupa sapte amicale disputate anul acesta, bilantul nu este tocmai impresionant, cu trei succese si patru meciuri pierdute. Nordicii au pierdut precedentele doua intalniri cu Portugalia, 1-3 si 3-5.
Pariuri – Portugalia vs Islanda
Info pariuri sportive 1Β @ 1.50

  • Se anunta meci tare diseara intre Portugalia si Islanda, mai ales ca islandezii au aratat ca sunt capabili de lucruri interesante si in calificari. Mergem totusi pe mana echipei mai bune, cu un lot net superior valoric.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,