Meciul zilei – 14.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

QPR vs Monaco (14.07.2015) – ora 18:00
meciul zilei2Una dintre atractiile principale ale zilei de marti le va pune fata in fata pe Queens Park Rangers si AS Monaco, cele doua tabere urmand sa se intalneasca de la ora 18:00, ora Romaniei. Francezii au prima sansa la pariuri, insa nimic nu ar trebui sa ne surprinda la acest joc.
QPR Monaco
Queens Park Rangers este o formatie proaspat retrogradata in liga secunda din Anglia, dupa ce a avut probleme serioase campionatul trecut in Premier League, terminand pe ultima pozitie, cu o defensiva rusinoasa. Londonezii au sustinut 20 de partide in 2015, nereusind sa se impuna decat de trei ori. Daca apararea a fost in corzi mai mereu, atacul s-a prezentat acceptabil din cand in cand. Punctul forte al francezilor ramane in continuare defensiva, atacul suferind destul de mult, inclusiv in pregatirile din aceasta vara. Pentru AS Monaco acesta va fi al patrulea amical al verii, incercand sa sparga gheata in sfarsit, dupa ce le-a pierdut pe primele trei si nici macar n-a izbutit sa marcheze. Oaspetii sunt favoriti la pariuri si vin dupa un sezon in care au terminat pe trei in Ligue 1.
Pariuri – QPR vs Monaco
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.73

  • E un meci destul de complicat pentru pariuri, astfel ca nu recomandam sa pariati o suma prea mare pe acest mariu, mai ales ca Monaco pare intr-o forma foarte slaba vara aceasta, dar are un lot net superior lui QPR.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!