Meciul zilei – 14.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2014. Postat in Meciul Zilei

Villarreal vs Sassuolo (14.08.2014) – ora 22:30
meciul zilei2Joi seara de la ora 22:30 vom avea parte de un meci amical foarte interesant intre Villarreal si Sassuolo, doua trupe din Spania Primera Division, respectiv Italia Serie A. Cele doua nu s-au mai duelat niciodata in istoria fotbalului pana acum, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale.
Villarreal Sassuolo
Submarinul galben porneste din pole-position inclusiv la casele de pariuri, fiind echipa mai valoroasa la prima vedere, dar si mai activa pe parcursul verii. Villarreal a sustinut patru meciuri amicale, inregistrand trei victorii si un rezultat de egalitate. Cota pentru 1 solist se invarte in momentul de fata in jur de 1.60 la cele mai importante agentii online. Sassuolo in schimb a reusit sezonul trecut in Italia sa se salveze de la retrogradare pe ultima suta de metri, terminand prima peste linia de plutire. Echipa vizitatoare a disputat si ea trei meciuri de pregatire in aceasta vara, reusind doua victorii, la care se adauga infrangerea cu Empoli, scor 1-2 acum cinci zile pe teren propriu.
Pariuri Villarreal vs Sassuolo
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.60

  • Villarreal a fost sezonul trecut una din revelatiile campionatului spaniol, iar in fata lui Sassuolo ne asteptam sa vedem o victorie, mai ales ca avem parte de o cota buna ce nu merita trecuta cu vederea la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,