Meciul zilei – 14.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

West Ham vs Newcastle (14.09.2015) – ora 22:00
meciul zilei2West Ham United si Newcastle United vor fi adversare diseara de la ora 22:00 in ultimul meci programat in cea de-a cincea etapa a campionatului englez. Se anunta un meci strans si echilibrat, ciocanarii fiind usor favoriti la pariuri.
West Ham Newcastle
Londonezii au oscilat intre evolutii bune si evolutii slabe in debutul acestei campanii. Mai exact, West Ham are doua victorii si doua remize, iar etapa trecuta a facut instructie cu Liverpool, chiar pe Anfield Road, scor 3-0. Echipa din capitala este a zecea la ora actuala in clasament, insa o victorie ar duce-o pe locul sase, peste trupe ca Everton, Swansea sau Liverpool. Pe de alta parte, Newcastle United a inceput modest noua editie de Premier League, dovada ca inca nu s-a lipit de victorie. Cotofenele au doua remize si doua esecuri pana acum, golaverajul de 2-5 nefacandu-le cinste. Echipa oaspete este a 18-a in clasament, prima de sub linia de plutire, insa o victorie ar urca-o macar trei pozitii in clasament.
Pariuri – West Ham vs Newcastle
Info pariuri sportive West Ham DNB @ 1.53

  • Newcastle nu s-a lipit de victorie in actuala stagiune, iar West Ham s-a prezentat mai bine per total, plus ca are si avantajul terenului propriu la meciul din aceasta seara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!