Meciul zilei – 14.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 November, 2015. Postat in Meciul Zilei

Suedia vs Danemarca (14.11.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Suedia si Danemarca vor fi adversare sambata seara de la ora 21:45 in mansa tur a barajului pentru Euro 2016. Se anunta un duel pe cinste intre cele doua formatii, cotele fiind foarte echilibrate, usor de partea suedezilor, acestia avand avantajul terenului propriu.
SuediaDanemarca
Ibrahimovic si colegii sai n-au avut viata usoara in campania de calificare, terminand pe trei in Grupa G, in spatele Austriei si Rusiei. A fost o lupta foarte echilibrata, insa Suedia a facut cativa pasi gresiti in retur si a pierdut lupta pentru Top 2 pana la urma. Echipa a castigat trei din ultimele patru meciuri acasa si e hotarata sa scoata un rezultat bun in fata danezilor care sa le asigure o oarecare liniste in retur.Danemarca vine dupa o serie slaba de meciuri, fara victorie in ultimele patru partide, bifand doua remize si doua esecuri mai exact. Eriksen, Agger si compania au terminat pe trei in Grupa I de calificare la Euro 2016, pierzand lupta pentru Top 2 cu Portugalia si Albania. E bine de stiut faptul ca Danemarca a castigat ultimele patru dueluri cu Suedia, de trei ori acasa si o data in deplasare, din 2009 pana acum.
Pariuri – Suedia vs Danemarca
Info pariuri sportive  1X @ 1.38

  • Am ales sa nu riscam prea mult cu aceasta partida, dat fiind faptul ca nu e un meci prea usor pentru pariuri. Mergem pe cel putin un egal scos de gazde, mai ales ca probabil nici Danemarca nu va risca mult aici.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,