Meciul zilei – 15.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Twente vs Heracles (15.01.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Oferta de astazi nu este tocmai cea mai generoasa, asa ca ne-am indreptat atentia catre Twente vs Heracles din cea de-a 18-a etapa a campionatului Olandei. Lovitura de start va fi data la ora 21:00, ora Romaniei.
TwenteHeracles
Twente are un sezon dezastruos din toate punctele de vedere, iar dintr-o echipa care se lupta la Top 5 a devenit o echipa care incearca sa evite retrogradarea. Gazdele sunt pe locul 17, penultimul in clasament, iar cifrele sunt rusinoase. Echipa are 13 puncte din 51 posibile si un golaveraj foarte slab, 18-41, cu penultima defensiva din campionat.Heracles in schimb s-a descurcat mult mai bine pana acum, dovada ca este a patra in clasamentul din Eredivisie, cu 30 de puncte si un golaveraj de 27-21. Echipa spera sa obtina un loc de Europa League la final, insa e prea devreme pentru calcule. Heracles e la sase lungimi de podium si e greu de crezut ca poate tine pasul cu granzii Ajax, PSV sau Feyenoord.
Pariuri – Twente vs Heracles 
Info pariuri sportive  Peste 2,5 goluri @ 1.60

  • Twente are mari probleme in acest sezon, in special in defensiva. Campionatul Olandei oricum este unul spectaculos, asa ca ne asteptam la minim trei reusite diseara aici.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,