Meciul zilei – 15.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Bayern Munchen vs Leverkusen (15.03.2014) – ora 19:30
meciul zilei2Cel mai tare meci de sambata in opinia noastra vine din Germania, acolo unde vom avea parte de un adevarat derby in cadrul etapei cu numarul 25, si anume intalnirea dintre Bayern Munchen si Leverkusen.
Oaspetii au castigat de doua ori in ultimele patru confruntari cu Bayern, in timp ce campionii au bifat o singura victorie, un alt meci terminandu-se la egalitate.
Bayern MunchenLeverkusen
Bayern Munchen nu are nevoie de nici o prezentare inainte de acest joc, fiind probabil cea mai puternica formatie din lume la ora actuala. Bavarezii au 22 de victorii si doua egaluri in 24 de etape scurse, iar castigarea titlului ramane in continuare doar o chestiune de timp. Cu siguranta Bayern se va axa 100% pe Champions League de acum, acolo unde a ajuns in sferturi dupa meciul de marti cu Arsenal.Pe de alta parte, formatia oaspete se afla in cadere libera de cateva saptamani. Mai precis Leverkusen este fara victorie in ultimele sase partide, perioada in care a bifat un egal si numai infrangeri in rest. Hyypia s-a dovedit a fi un expert in ultimii ani cand vine vorba de meciurile cu Bayern, insa de aceasta data diferenta dintre cele doua rivale este mult prea mare la orice capitol si oricum am pune problema.
Pariuri Bayern Munchen vs Leverkusen 
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.44

  • Cele doua echipe sunt in situatii total diferite la ora actuala, toate argumentele fiind favorabile gazdelor. Ne asteptam astfel ca acestia sa domine jocul de la un capat la altul, atat in teren, cat si pe tabela de marcaj.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,