Meciul zilei – 15.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Sparta Praga vs Slovacko (15.05.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de astazi vine din Cehia Synot Liga, acolo unde Sparta Praga, echipa cu sanse minime la titlu, va primi vizita lui Slovacko, formatie de mijlocul clasamentului care nu mai are pentru ce sa lupte in acest moment.
Sparta Praga Slovacko
Mai sunt trei etape de jucat, iar Sparta Praga este pe locul secund, loc care duce in preliminariile Ligii Campionilor. Echipa are 60 de puncte, cu sase mai putin decat Plzen, liderul la zi, astfel ca sanse la titlu nu prea ar mai fi. Chiar si asa, formatia din capitala nu are voie sa faca pasi gresiti pentru a-si asigura prezenta in UCL, dupa cum am spus. Golaverajul de 48-16 este unul admirabil, cu o defensiva de fier. Slovack, dupa am precizat si anterior, este o formatie de mijlocul clasamentului, fara obiectiv in aceste ultime trei etape de campionat. Echipa vizitatoare ocupa locul opt in Synot Liga, cu 33 de puncte, venind dupa trei partide modeste in care a castigat un singur punct si iesind astfel si din lupta pentru locul cinci care ar putea duce in Europa League in anumite conditii.
Pariuri –  Sparta Praga vs Slovacko
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.67

  • Consideram ca balanta este clar inclinata in favoarea gazdelor la acest duel, astfel ca mergem pe victoria lui Sparta Praga, insa ne asteptam ca echipa gazda sa conduca ostilitatile si la pauza meciului.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!