Meciul zilei – 15.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Helsinborg vs AIK Stockholm (15.09.2014) – ora 20:05
meciul zilei2Cel putin la nivel de cote, meciul dintre Helsinborg si AIK Stockholm este cel mai echilibrat duel al rundei cu numarul 23 din Suedia Allsvenskan, fiind greu de spus cine pleaca din pole-position. Fluierul de stat va avea loc la ora 20:05, ora Romaniei. AIK Stockholm a castigat ultimele patru confruntari din campionat, de fiecare data cu acelasi scor, 2-1.
Helsingborg AIK Stockholm
Helsingborg este o formatie lipsita de constanta in joc si in rezultate. Echipa gazda vine dupa cinci etape cu doua victorii, doua remize si o infrangere, ajungand astfel sa ocupe doar un nemultumitor loc 11. Gazdele au adunat numai 26 de puncte in 22 de etape si nu se pot lauda nici cu golaverajul de 27-32, problema principala a echipei fiind jocul de atac. AIK Stockholm pe de alta parte se prezinta la aceasta partida dupa doua victorii la rand in Allsvenskan, apropiindu-se astfel la cinci puncte de liderul Malmo, care are si un meci in plus jucat. In aceste conditii, AIK Stockholm are nevoie neaparat de victorie, asta pentru a spera tot mai mult la titlu de campioana, cu sapte etape ramase de jucat dupa acest duel.
Pariuri Helsinborg vs AIK Stockholm
Info pariuri sportive: X2 @ 1.50

  • AIK Stockholm are de partea ei majoritatea argumentelor in aceasta intalnire, iar noi mizam pe cel putin un egal din partea oaspetilor. Cota este una acceptabila si merita incercata in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,