Meciul zilei – 16.05.2019

Bilet realizat de bonus in 16 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Academica Clinceni – Universitatea Cluj

Runda 35 din Liga a doua va fi marcata de duelul dintre Academica Clinceni si Universitatea Cluj, doua candidate la promovare care se vor intalni de la ora 18:00. In momentul de fata Academica Clinceni are mai multe sanse de a evolua sezonul viitor in Liga I deoarece trupa antrenata de Ilie Poenaru a acumulat deja 77 de puncte, in timp ce Universitatea Cluj are cu 5 puncte mai putin si ocupa pozitia a treia din clasament.

Totusi, nu trebuie sa omitem faptul ca gruparea clujeana are cele mai multe goluri marcate din cele 20 de echipe din esalonul secund, iar moralul ardelenilor este foarte ridicat dupa cele 3 victorii consecutive obtinute in deplasare. Clubul Universitatea Cluj este una dintre cele mai vechi si iubite grupari de fotbal din Romania, iar dupa ce anul trecut au promovat din Liga a treia acum sunt foarte aproape de intoarcerea pe prima scena a fotbalului romanesc.

Rezultatele clujenilor nu se datoreaza doar ambitiei jucatorilor, trebuie sa va amintim ca in lotul Universitatii se afla fotbalisti cu multa experienta precum George Florescu, Gabriel Giurgiu, Dorin Goga sau Mircea Axente. Este greu de anticipat rezultatul final al acestei partide, dar pentru pariori propunem varianta de peste 2.5 goluri cotata cu 1.90 deoarece ambele formatii isi doresc sa castige cele 3 puncte.