Meciul zilei – 16.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Ipswich vs West Ham (16.07.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Pentru meciul zilei de azi, miercuri 16 Iulie, ne-am indreptat atentia catre partida amicala, 100% englezeasca, intre Ipswich Town si West Ham United, partida ce va incepe la ora 21:45.
Din 2010 pana in prezent am avut parte de patru dueluri directe. O singura data a castigat West Ham, dupa care au urmat trei victorii ale celor de la Ipswich, doua in Championship si unul in amicale.
Ipswich West Ham
Ipswich Town este o formatie de mijlocul clasamentului in Championship, a doua liga de fotbal a Angliei. Gazdele au terminat pe noua sezonul trecut, fiind la numai patru puncte distanta de a prinde play-off-ul de promovare. Cu siguranta sezonul acesta Ipsiwch va ataca un loc in primele sase. Echipa se afla la al doilea amical, dupa ce in urma cu patru zile a trecut de Shelbourne, scor 4-0 in deplasare. West Ham United pe de alta parte se prezinta la acest meci tot dupa ce a sustinut un singur joc de pregatire vara aceasta, incheiat nedecis insa, scor 2-2 in fata celor de la Stevenage. Cu jucatori ca Downing, Cole, Carroll in lot, West Ham ar trebui sa aiba prima sansa in aceasta partida, mai ales ca vine din Premier League, acolo unde a terminat pe locul 13 sezonul trecut.
Pariuri Ipswich vs West Ham
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • Consideram ca nu merita trecuta cu vederea cota pentru X2 in acest duel, duel inclinat la prima vedere in favoarea lui West Ham United, echipa care evolueaza la un alt nivel si care are un lot mult mai valoros.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,