Meciul zilei – 16.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 August, 2015. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs Estoril (16.08.2015) – ora 22:30
meciul zilei2Portugalia Primeira Liga a debutat in acest weekend, iar Duminica seara de la ora 22:30 vom avea parte de un meci extrem de interesant pe terenul campioanei Benfica, acolo unde se va deplasa Estoril, echipa de luat in seama.
BenficaEstoril
Benfica nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in aceasta vara, dovada ca n-a castigat nici unul din cele cinci meciuri de pregatire, insa a intalnit si nume importante din Europa. Totusi vulturii au pierdut si Super Cupa Portugaliei, 0-1 vs Sporting acum aproape o saptamana, dar ne-am obisnuit deja cu Benfica sa inceapa greoi mai mereu in ultimii ani. Ramane de vazut daca se va arata superioara contra lui Estoril in fata propriilor suporteri la acest joc.Estoril, echipa care a incheiat doar pe pozitia a 12-a in stagiunea precedenta, vine la acest joc din postura de outsider clar, fara prea multe sanse la agentiile de pariuri. Echipa a sustinut patru amicale vara aceasta, fiind neinvinsa, cu doua victorii si doua remize insa n-a intalnit echipe puternice, Setubal fiind cel mai sonor nume (2-0 acasa). De noua ori s-au intalnit cele doua tabere din 2004 pana acum, fara succes pentru Estoril, pierzand in opt randuri.
Pariuri – Benfica vs Estoril
Info pariuri sportive 1 pauaza / 1 final @ 1.85

  • La prima vedere pare un pariu destul de riscant, insa merita incercat, mai ales ca avem parte de o cota atractiva, plus ca Benfica poate fi considerata net superioara din orice punct de vedere in momentul de fata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!