Meciul zilei – 16.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Cardiff vs Middlesbrough (16.09.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante si mai echilibrat meciuri ale zilei de marti in Anglia Championship va avea loc de la ora 21:45, atunci cand Cardiff City, proaspat retrogradata, va da piept cu Middlesbrough.
Ultimele cinci intalniri directe au avut loc in perioada 2011-2013, Borro bifand trei victorii, iar Cardiff alte doua.
Cardiff Middlesbrough
Cardiff City a revenit in Championship dupa un sezon dezastruos in Premier League, iar dupa un inceput curajos de campionat, echipa a intrat pe o panta descendenta, dovada ca a castigat un singur punct in precedentele trei runde. Galezii ocupa doar locul 15 in acest moment, cu opt puncte si un golaveraj de 8-8. Cardiff are doua victorii si o infrangere pe teren propriu. Middlesbrough de partea cealalta este caracterizata de inconstanta in aceste prime sase runde. Echipa nu poate emite pretentii la promovare in acest ritm. Mai exact, Borro a bifat trei victorii si trei infrangeri, avand un golaveraj pozitiv de 8-7. Cu aceste cifre, oaspetii sunt pe locul 11, la doua puncte de play-off si la patru lungimi de podium.
Pariuri Cardiff vs Middlesbrough
Info pariuri sportive: Peste 0.5 goluri in prima repriza @ 1.42

  • Se intalnesc doua formatii care au marcat cat opt goluri in primele sase etape. Se anunta un meci echilibrat, un meci in care putem avea parte de orice. Ne-am indreptat atentia catre pariul conform caruia vom vedea cel putin un gol in prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,