Meciul zilei – 17.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 16 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Burnley vs Crystal Palace (17.01.2015) – ora 17:00
meciul zilei2Burnley si Crystal Palace vor oferi unul dintre cele mai echilibrate meciuri din cea de-a 22-a etapa a campionatului englez, cel putin aceasta concluzie o putem trage daca ne raportam la cotele agentiilor, dar si la pozitiile celor doua in clasament.
Burnley Crystal Palace
Burnley nu are deloc un sezon lejer, echipa traind periculos in continuare. Proaspat revenita pe prima scena din Premier League, formatia gazda este pe locul 17, primul de deasupra liniei de plutire, cu 20 de puncte si un golaveraj de 19-33. Doar Aston Villa are un atac mai slab la ora actuala. Gazdele au un singur punct peste zona de retrogradare, astfel ca orice pas gresit ar putea conta enorm la final. Crystal Palace este o formatie surprinzatoare de multe ori, si la fel ca si Burnley, vine dupa trei etape fara esec in campionat. Tot 20 de puncte au si londonezii lui Alan Pardew (noul manger al echipei), insa dispun de un golaveraj mai bun, cu 22 de reusite si 31 de goluri incasate. O singura data s-au impus oaspetii in cele 11 deplasari sustinute pana acum.
Pariuri Burnley vs Crystal Palace
Info pariuri sportive: 1X @ 1.35

  • In ultimele aproape trei luni de zile Burnley a progresat destul de mult, in special acasa, acolo unde a pierdut o singura data in aceasta perioada, scor 0-1 cu Liverpool. Ne asteptam la cel putin un punct castigat de gazde sambata contra lui Palace.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!