Meciul zilei – 17.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Manchester United vs Liverpool (17.03.2016) – ora 22:05
meciul zilei2Manchester United si Liverpool vor fi joi seara protagonistele evenimentului principal din optimile Europa League. Cormoranii sunt cu un pas in sferturi dupa succesul cu 2-0 din urma cu o saptamana pe Anfield Road.
Manchester United Liverpool
Manchester United vine dupa trei rezultate modeste, si anume un egal si doua esecuri. Trupa de pe Old Tarfford nu a marcat decat o singura data in ultimele patru meciuri oficiale, iar joi seara are nevoie de un succes la minim trei goluri diferenta pentru a merge mai departe. Echipa lui Van Gaal e neinvinsa acasa de pe 23 Ianuarie, bifand de atunci patru succese si un egal aici. Pe de alta parte, Liverpool vine aici dupa noua meciuri la rand fara infrangere, luand in calcul doar timpul regulamentar de joc din cupe. Cormoranii au facut primul pas catre sferturi acum o saptamana, cand s-au impus cu 2-0 acasa, desi nu s-ar fi suparat nimeni daca tabela arata cel putin 4-0 la final. Liverpool a bifat o victorie si doua infrangeri in ultimele trei deplasari aici.
Pariuri – Manchester United vs Liverpool 
Info pariuri sportive X2 @ 1.53

  • Mizam pe faptul ca Barcelona va controla tot jocul, fiind superioara din toate punctele de vedere in momentul de fata si ne asteptam sa preia conducerea pe tabela inca dinaintea pauzei.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,