Meciul zilei – 17.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Anderlecht vs Club Brugge (17.04.2016) – ora 19:00
meciul zilei2Cel mai tare meci al etapei cu numarul trei din play-off-ul Jupiler League va avea loc diseara de la ora 19:00, Anderlecht si Club Brugge fiind cele doua protagoniste.
AnderlechtClub Brugge
Anderlecht a castigat ambele jocuri din play-off pana acum, iar diseara are nevoie de victorie pentru a se apropia de liderul Brugge. Anderlecht are un bilant destul de bun in 2016 pe teren propriu, cu cinci victorii, un egal si un singur esec. Acesta din urma a fost inregistrat in Europa League, 0-1 vs Shakhtar Donetsk.Fara victorie pe teren rivalilor din 1998, Club Brugge s-ar multumi si cu un egal diseara, caz in care ar mentine diferenta de patru puncte fata de pozitia secunda. Pe de alta parte o victorie i-ar duce pe oaspeti la sapte puncte avans si soarta titlului ar fi in mare masura decisa. Club Brugge na primit gol momentan in play-off.
Pariuri –  Anderlecht vs Club Brugge
Info pariuri sportive Peste 2.0 goluri HA @ 1.53

  • Ultimele intalniri directe dintre granzii Belgiei au fost foarte generoase, lucru pe care ne asteptam sa-l vedem si astazi. Daca se marcheaza fix doua goluri miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,