Meciul zilei – 17.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Mansfield vs Aston Villa (17.07.2014) – ora 21:45
meciul zilei2In seara de azi, 17 Iulie 2014, vom avea parte de un meci amical foarte interesant intre Mansfield si Aston Villa, doua formatii ce vin din Anglia, insa din ligi diferite. Fluierul de start va avea loc la ora 21:45, iar intalnirea dintre cele doua este prima intalnire directa din istorie.
Mansfield Aston Villa
Mansfield este o formatie cunoscuta in ultima vreme datorita faptului ca a ajuns in FA Cup prin fazele unde intra si trupele din Premier League in competitie. Altfel echipa se zbate in League Two, cea de-a patra liga de fotbal a Angliei. Pentru acest meci gazdele pornesc cu sansa a doua, cum era firesc de altfel, dovada si cota oferita de bet365 in acest moment, si anume 4.50 pentru un eventual succes. Aston Villa se afla intr-o situatie diferita, reusind in returul sezonul trecut sa isi cimenteze si pentru anul acesta locul in Premier League, terminand pe pozitia a 15-a, deloc departe de zona fierbinte. La fel ca si pentru Mansfield, pentru Aston Villa acesta este primul amical al verii, iar un inceput cu dreptul cu siguranta este dorit la echipa din Birmingham, fiind favorita si la pariuri.
Pariuri Mansfield vs Aston Villa
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.50

  • Ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere sa fie reflectata si pe tabela de marcaj, iar Aston Villa sa nu aiba probleme in a se impune in fata unei formatii de liga a patra in acest amical.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,