Meciul zilei – 17.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Rotherham vs Leeds (17.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de vineri, 17 Octombrie, va avea loc de la ora 21:45 si va deschide etapa cu numarul 12 din Anglia Championship, a doua liga de fotbal din Anglia. Mai exact, Rotherham si Leeds vor fi puse fata in fata.
Rotherham Leeds
Rotherham este o formatie modesta, fara pretentii prea mari dupa cum a aratat pana acum. Echipa gazda a bifat trei victorii, trei remize si cinci esecuri in cele 12 etape scurse, iar la ora actuala se afla pe un nemultumitor loc 17, la cinci lungimi deasupra zonei de retrogradare. Gazdele au un golaveraj de 9-13, avand astfel cel mai slab atac din Championship, exceptandu-le pe ultimele doua clasate, Blackpool si Bolton. Leeds United se prezinta la acest joc dupa trei etape fara victorie, insa chiar si asa echipa se afla deasupra adversarei din acest meci. Formatia vizitatoare are 15 puncte din 33 posibile si un golaveraj de 11-13, cifrele ei nefiind unele tocmai de laudat. Leeds United a sustinut cinci deplasari pana acum, iar bilantul lasa de dorit, cu o victorie, un egal si trei meciuri pierdute.
Pariuri Rotherham vs Leeds
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.73

  • Tinand cont de faptul ca ambele tabere au probleme in ofensiva, ambele avand o medie de maxim un gol pe etapa pana acum, ne asteptam la un duel strans si fara prea multe reusite. Plus de asta, atat Rotherham, cat si Leeds, nu stau tocmai rau la nivel defensiv.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , , ,