Meciul zilei – 17.10.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 October, 2017. Postat in Meciul Zilei

Manchester City vs Napoli (17.10.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Avem mai multe meciuri interesante programate marti seara in Champions League, insa cel mai atractiv dintre ele pare sa fie cel de pe Etihad Stadium, Man City si Napoli urmand sa fie puse fata in fata la ora 21:45.
Manchester City Napoli
Cetatenii au sapte victorii si un egal in primele opt etape din Anglia, fiind lideri absoluti la ora actuala. Atacul este pe val, desi lipseste Aguero. Cand vine vorba de UCL, City se afla pe primul loc in Grupa F, cu sase puncte si un golaveraj de invidiat, 6-0. De Bruyne si colegii sai pot face un pas important catre calificare cu o noua victorie aici. Napoli are maximum de puncte in Serie A la ora actuala, insa in Champions League ocupa doar locul trei, cu trei puncte si un golaveraj de 4-3. Hamsik si ai lui vin pe Etihad sa scoata macar un punct, insa sunt constienti ca nu pot juca pentru 0-0. Noi mizam pe un meci frumos, cu goluri in ambele porti aici.
Pariuri – Manchester City vs Napoli
Info pariuri sportive GG @ 1.44

  • Este firesc sa speram sa vedem un meci deschis, spectaculos si generos in reusite, dat fiind faptul ca liderul din Anglia intalneste liderul din Italia. Sunt doua formatii pe val, cu ofensive remarcabile in acest sezon.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!