Meciul zilei – 18.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Betis vs Real Madrid (18.01.2014) – ora 17:00
meciul zilei2

  • Meciul care ne-a atras atentia astazi se va disputa la Sevilla, acolo unde Real Betis va primi vizita lui Real Madrid. Partida va incepe de la ora 17:00, iar balanta este inclinata in mod evident in favoarea galacticilor, fie pe hartie, fie ca aruncam o privire peste cotele oferite de agentii.
    Real s-a impus in cele doua intalniri directe din 2013, insa a pierdut ultima deplasare pe terenul lui Betis, scor 1-0.
Betis Real Madrid
Betis Sevilla se afla pe lista dezamagirilor din acest sezon, asta si dupa cum s-a prezentat in stagiunea trecuta, cand a obtinut un loc de Europa League. Echipa gazda este pe ultimul loc in clasament, cu numai 11 puncte si un golaveraj de 16-38, avand sapte puncte sub Elche, echipa de deasupra liniei de plutire. Plus de asta Betis are cel mai slab atac din campionat si penultima defensiva. Real Madrid se prezinta la acest joc cu un moral foarte bun, asta dupa ce etapa trecuta a redus diferenta fata de Barca si Atletico la numai trei puncte. Cu trei victorii in ultimele trei jocuri de campionat, Ronaldo si ai lui sunt intr-o forma impresionanta, ajungand sa aiba si cel mai bun atac din Spania, la egalitate cu Barcelona insa. Din 57 de puncte posibile, Realul a adunat 47 pana acum. Real are 23 de puncte castigate in zece deplasari.
Pariuri Betis vs Real Madrid
Info pariuri sportive: Real Madrid -1.0 HA @ 1.38

  • Real Madrid este net superioara in acest moment lui Betis, si suntem de parere ca nu se poate incurca in fata ultimei clasate, chiar si in deplasare. In cazul in care galacticii se impun la limita, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , , ,