Meciul zilei – 18.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Swansea vs Watford (18.01.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Singurul meci programat astazi in Anglia Premier League va avea loc de la ora 22:00 in Tara Galilor, acolo unde Swansea City si Watford vor fi adversare. Meciul face parte din cadrul etapei cu numarul 22 si ambele tabere tintesc victoria.
SwanseaWatford
Swansea City se afla la cel mai slab sezon de la revenirea in Premier League, iar dupa 21 de runde scurse, echipa este sub linia de plutire. Galezii sunt pe locul 18 cu 19 puncte si un golaveraj de 19-30, avand probleme serioase din punct de vedere ofensiv, doar Aston Villa, ultima clasata, stand mai slab la acest capitol. Doar trei victorii, patru remize si patru infrangeri au bifat gazdele pe propria arena.Watford reusise acum cateva etape o serie impresionanta in Premier League, insa forma echipei a suferit in ultimele 2-3 saptamani, dovada ca echipa vine dupa patru etape in care a castigat doar un singur punct. In orice caz, Watford are un golaveraj pozitiv, 25-24, fiind singura de la locul 12 in jos care se poate lauda cu acest lucru. Echipa n-are emotii in acest moment, fiind la zece lungimi de retrogradare.
Pariuri – Swansea vs Watford 
Info pariuri sportive  Peste 1,5 goluri @ 1.40

  • Am ales sa mergem pe un pariu mai putin riscant la aceasta partida, asa ca ne-am indreptat atentia catre o cota decenta, nu tocmai astronomica, de 1.40, pe minim doua reusite aici.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!