Meciul zilei – 18.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 18 February, 2015. Postat in Meciul Zilei

Birmingham vs Middlesbrough (18.02.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de astazi vine din Anglia Championship, acolo unde Birmingham si Middlesbrough vor fi puse fata in ultimul meci al etapei cu numarul 31 din liga secunda engleza. Lovtura de start va fi data la ora 21:45, ora Romaniei.
Birmingham Middlesbrough
Birmingham se prezinta la acest meci din postura unei formatii de mijlocul clasamentului, fiind a 13-a clasata la ora actuala. Echipa gazda vine dupa cinci etape fara victorie in Championship, cu patru remize urmate de un meci pierdut. Cinci victorii, patru remize si sase meciuri pierdute au bifat gazdele in cele 15 meciuri jucate pe propria arena pana acum. Middlesbrough se prezinta la partida de astazi din postura celei mai in forma echipe a momentului din Championship, cu cinci victorii in ultimele cinci etape si cu un golaveraj admirabil de 48-20, avand practic cea mai solida defensiva din campionat. O victorie, sau chiar si un egal, ar putea face ca Borro sa revina pe pozitia fruntasa din Championship.
Pariuri Birmingham vs Middlesbrough
Info pariuri sportive: Middlesbrough DNB @ 1.44

  • Am ales un pariu firesc tinand cont de situatia actuala. Borro e pe val, iar noi ne asteptam sa se impuna diseara. Totusi daca vom vedea un rezultat de egalitate, pariul va primi cota 1.00 si miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!