Meciul zilei – 18.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Spania vs Chile (18.06.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Am ales drept cel mai tare meci al zilei de azi, 18 Iunie, duelul din Grupa B de la Cupa Mondiala, intre Spania si Chile. Ambele echipe au nevoie de un rezultat bun pentru a avea sanse in continuare la un loc in optimi.
Din 2010 pana acum cele doua s-au intalnit de trei ori. In doua randuri s-au impus ibericii, iar un alt joc s-a terminat nedecis, scor 2-2.
SpaniaChile
Spania a luat parte la cea mai mare surpriza din prima etapa a fazei grupelor, si anume infrangerea in fata Olandei, scor 1-5, surpriza fiind practic scorul umilitor. Campioana mondiala si europeana en-titre are ca singura optiune victoria in acest joc, altfel sunt sanse mari sa rateze faza optimilor de finala. Bet365 ofera o cota de 1.57 pentru victoria Spaniei, cota fiind in continua scadere in ultimele 36 de ore.Chile pe de alta parte a castigat ambele partide de pregatire dinaintea turneului, dar si pe cea din prima runda in faza grupelor, scor 3-1 contra Australiei, iar acum are nevoie de un rezultat bun pentru a pastra prima sansa la locul secund in Grupa B. Vidal, Sanchez si compania au o cota de 6.00 pentru un eventual succes, in timp ce egalul este cotat cu 4.50 la ora actuala.
Pariuri Spania vs Chile 
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Ce-i drept e un pariu putin riscant, insa ambele echipe au atacuri capabile sa inscrie la orice faza, plus ca pentru nici una dintre cele doua formatii defensiva nu este punctul forte.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,