Meciul zilei – 18.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 September, 2016. Postat in Meciul Zilei

Espanyol vs Real Madrid (18.09.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Espanyol si Real Madrid se vor duela duminica seara de la ora 21:45 in cea de-a patra etapa din Primera Division. Galacticii sunt mari favoriti, iar cota pentru 2 solist este destul de atractiva, realistic vorbind.
EspanyolReal Madrid
Catalanii nu s-au lipit de victorie in primele trei etape de Primera Division, trecandu-si in cont un esec si doua rezultate de egalitate. Espanyol este a 15-a momentan in clasament, golaverajul de 7-9 nefiind unul tocmai laudabil. Defensiva este la pamant, penultima din La Liga, insa atac a aratat bine si de acolo apar si pretentiile mai mari.Real Madrid se prezinta la Barcelona din postura de lider, fiind singura formatie care dupa trei etape are punctaj maxim. Ronaldo si colegii lui sunt la doua puncte peste Sevilla, urmatoarea clasata, si la trei peste Barcelona, marea rivala. Madrilenii au cel mai bun atac, cu zece reusite in trei etape scurse.
Pariuri –  Espanyol vs Real Madrid  
Info pariuri sportive 2 @ 1.45

  • Astazi am ales o cota ceva mai mica pentru meciul zilei, fara sa riscam prea mult. Mai exact, ne asteptam ca Real Madrid sa-si confirme superioritatea in fata catalanilor de la Espanyol.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,