Meciul zilei – 18.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Young Boys vs FC Basel (18.10.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Derby-ul etapei cu numarul 12 din Elvetia Super League va fi in acelasi timp si meciul care va deschide noua runda a campionatului. Vineri seara de la ora 21:00, Young Boys Berna si FC Basel vor fi adversare intr-un duel ce poate modifica podiumul. Ultimele cinci meciuri directe s-au incheiat cu scoruri de over 2,5 si cu goluri in ambele porti.
Young Boys FC Basel
Young Boys Berna a bifat trei victorii la rand, dupa care a venit infrangerea de etapa trecuta, 2-3 in deplasare cu Aarau. Echipa a picat astfel de pe podium, ajungand sa fie a patra in clasament. Cele 18 puncte si golaverajul de 20-15 nu sunt cifre tocmai rele, gazdele avand cinci puncte sub liderul FC Zurich. Ofensiva ramane punctul forte al gazdelor, apararea lasand deseori mult de dorit. FC Basel se prezinta la aceasta partida dupa doua etape modeste in care si-a trecut in cont un singur punct. Oaspetii au pierdut fotoliul de lider dupa aceasta perioada mai putin laudabila, fiind pe locul secund in Super League. Basel are 22 de puncte si un golaveraj de 24-16, fiind echipa cu cel mai bun atac. Echipa oaspete are un singur punct sub liderul FC Zurich.
Pariuri Young Boys vs FC Basel
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.50

  • Asa cum am vazut in ultimele cinci confruntari directe, mizam din nou pe un meci spectaculos intre cele doua protagoniste, meci in care ne asteptam ca ambele tabere sa izbuteasca sa inscrie, cota fiind una acceptabila.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,