Meciul zilei – 18.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 November, 2016. Postat in Meciul Zilei

Leverkusen vs RB Leipzig  (18.11.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Etapa cu numarul 11 din Germania Bundesliga le va pune fata in fata pe Bayer Leverkusen si pe RB Leipzig, vineri seara de la ora 21:30. Se anunta un meci foarte interesant, deloc usor pentru echipa gazda.
LeverkusenRB Leipzig
Desi la agentiile de pariuri Bayer Leverkusen este vazuta cu prima sansa, gazdele n-au impresionat in acest sezon si vor intalni una dintre cele mai solide trupe din Germania. Echipa ocupa locul opt, cu 16 puncte si un golaveraj de 16-15, mult sub asteptari am putea spune dupa primele zece runde scurse din Bundesliga.Pe de alta parte, RB Leipzig poate fi luata in considerare chiar si cand vine vorba de lupta la titlu. Nou-promovata se afla pe locul doi cu 24 de puncte, doar golaverajul tinand-o sub liderul Bayern. Neinvinsa in primele zece runde, echipa oaspete dispune si de un golaveraj de 20-7, venind aici dupa cinci victorii la rand in campionat.
Pariuri – Leverkusen vs RB Leipzig 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.70

  • Leverkusen nu va avea viata usoara in fata revelatiei RB Leipzig. Se anunta un meci de care pe care, iar noi am ales sa mergem pe o cota frumoasa de 1.70 pentru pariul conform caruia ambele echipe vor marca.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,