Meciul zilei – 19.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Everton vs Arsenal (19.03.2016) – ora 14:45
meciul zilei2Everton si Arsenal vor fi adversare sambata dupa amiaza incepand cu ora 14:45 in meciul de deschidere din cea de-a 31-a etapa a Premier League. Se anunta un meci pe cinste, cotele sunt foarte echilibrate si nimic nu este exclus.
Everton Arsenal
Everton a reusit sa castige trei din ultimele patru meciuri oficiale in toate competitiile, insa in Premier League situatia echipei este modesta. Caramelele sunt in continuare in cea de-a doua jumatate a clasamentului, pe locul 12 ma exact, cu 38 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 51-39, avand un atac pe cinste. Punctul slab ramane in continuare defensiva totusi. Arsenal are nevoie de victorie ca de aer aici, altfel isi cam poate lua adio de la lupta pentru titlu. Tunarii sunt pe locul trei momentan, cu 52 de puncte, la 11 lungimi de Leicester City, dar cu un meci mai putin jucat. Oricum sansele londonezilor la titlu sunt minime in acest moment, venid dupa o perioada modesta, cu un singur succes in ultimele opt partide oficiale.
Pariuri – Everton vs Arsenal 
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.57

  • Mergem pe un meci de care pe care, spectaculos si deschis, asteptandu-ne ca ambele formatii sa forteze victoria. Astfel, mizam pe goluri in ambele porti, la fel ca in ultimele doua intalniri directe.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,