Meciul zilei – 19.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Stoke vs Swansea (19.10.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Ziua de duminica, 19 Octombrie, va fi incheiata in Premier League de meciul de pe Britannia Stadium dintre Stoke City si Swansea City. Se anunta un meci pe cinste, ambele tabere avand nevoie de puncte dupa rezultatele modeste din ultimele etape ale campionatului.
Stoke Swansea
In ultimele trei sezoane, Stoke a bifat doua victorii si un egal pe teren propriu contra lui Swansea. Crouch si compania au strans opt puncte in sapte etape de campionat, iar golaverajul de 6-8 reliefeaza din nou faptul ca apararea ramane punctul forte al gazdelor. Stoke a pierdut primele doua meciuri de campionat pe teren propriu, dupa care a venit victoria de acum trei saptamani, scor 1-0 cu Newcastle dupa reusita lui Crouch. Swansea City se afla intr-o situatie mult mai buna la ora actuala. Galezii au inceput ca din tun acest sezon, reusind trei victorii in ultimele trei etape. Au urmat apoi patru rezultate modeste, si anume doua esecuri si doua remize. Astfel, Swansea se afla pe locul cinci in acest moment, cu 11 puncte si un glaveraj de 10-8, la doar doua puncte de podiumul din Premier League.
Pariuri Stoke vs Swansea
Info pariuri sportive: X2 @ 1.55

  • Britannia Stadium este recunoscut ca fiind un stadion dificil pentru orice echipa din Premier League. Swansea City a impresionat in startul acestui sezon, iar noi ne asteptam ca formatia galeza sa plece cu cel putin un punct de pe terenul lui Stoke.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!