Meciul zilei – 19.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 19 December, 2015. Postat in Meciul Zilei

Southampton vs Tottenham (19.12.2015) – ora 17:00
meciul zilei2Southampton si Tottenham vor fi puse fata in fata astazi de la ora 17:00, ora Romaniei, in ceea ce poate fi considerat cel mai echilibrat duel al etapei a 17-a in Premier League, cel putin la nivel de cote.
Southampton Tottenham
Sfintii traverseaza cea mai dificila perioada din aceasta stagiune, castigand un singur punct in ultimele patru etape de campionat. Southampton a picat astfel in cea de-a doua jumatate a clasamentului, pe locul 12 mai exact. Echipa are insa in continuare un golaveraj pozitiv, 21-19, si doar 21 de puncte in dreptul ei. Un egal si doua infrangeri a bifat Soton in precedentele trei intalniri cu Tottenham acasa. De cealalta parte a baricadei se afla Tottenham, echipa din capitala venind de asemenea dupa o perioada dificila, castigand un singur meci din ultimele cinci in Premier League. Trupa de pe White Hart Lane este a cincea in continuare, cu 26 de puncte si un golaveraj de 26-14, avand una dintre cele mai solide defensive din campionat, dar totodata si un atac decent.
Pariuri – Southampton vs Tottenham 
Info pariuri sportive  X2 @ 1.50

  • Cele doua echipe sunt iesite din forma in momentul de fata, iar noi ne asteptam ca superioritatea valorica a oaspetilor sa se vada, iar Spurs sa obtina macar un punct astazi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,